• 1
NIP Registerpsycholoog 
 LSV

Marianne heeft ontwikkelings- en klinische psychologie gestudeerd aan de Rijks Universteit Leiden. Daarna heeft ze een postdoctorale opleiding tot Kinder & Jeugdpsycholoog afgerond.

Marianne is sinds 2001 werkzaam in de Kinderpraktijk in Dordrecht. Daarnaast heeft ze sinds 2018 een praktijk in Uithoorn (regio Amsterdam) en werkt ze als gedragsdeskundige in een instelling voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek in Rotterdam.

Naast het doen van diagnostiek is Marianne gespecialiseerd in de (cognitief gedragstherapeutische) behandeling van angsten, dwang en tics. Daarnaast behoort behandeling bij (vermoedens van) seksueel misbruik, rouw, trauma en hechtingsproblematiek tot haar specialisaties.

Marianne is tevens supervisor voor de BasisAantekening Psychodiagnostiek voor zowel NIP als NVO-leden. Voor meer informatie hierover wordt verzocht om per mail contact op te nemen.

Marianne staat in het register van beroepsvereniging NIP. Daarnaast is zij geregistreerd bij het SKJ. Marianne is geregistreerd als rouw- en verliesbegeleider bij het Landelijk Steunpunt Verlies (LSR).

Contact gegevens:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. linktin twitter facebook